Denize Yakın Muhafazakar Villa

Denize Yakın Muhafazakar Villa

Denize Yakın Muhafazakar Kiralık Villalar, Akdeniz’ in masmavi denize sahip plajlarına yürüme mesafesinde bulunan denize yakın balayı villaları tatilinizde sadece havuzdan değil denizden de faydalandığınız bir balayı için olanak sağlamaktadır. Denize yakın villalarda deniz sanki ayaklarınızın altında gibi bir his uyandırır. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü denize yakın villalarda tatilin ve konforun tadını çıkarabilirsiniz. Villaların denize olan uzaklığı ilan detaylarında açıkça belirtilmektedir. Size en uygun uzaklıktaki villayı seçerek villa tatilinizi planlayabilirsiniz. 

Evlilik ve düğün hazırlarının tatlı ve yorucu telaşının ardından gideceğiniz balayı villa tatili siz ve eşiniz için en özel tatil olacaktır. Bu özel tatiliniz için kiralayabileceğiniz çeşitli özellikte yazlık kiralık villa seçenekleri bulunmaktadır. En çok tercih edilen özellikte ki balayı villaları arasında, dışarıdan bahçe ve havuz terasının görülmediği, gözlerden uzak, sessiz sakin bir balayı tatili yapmak isteyen misafirlerimizin tercihi muhafazakâr balayı villalarıdır. Tercih edilen bir diğer villa ise jakuzili balayı villalarıdır. Bu villalarda ise jakuzinin masaj özelliklerinden faydalanarak yorgunluk ve stresten arınarak rahat ve huzurlu bir balayı tatili yapmaktır. Eğer balayı tatiliniz kış aylarına denk geliyorsa kapalı ve havuz ısıtmalı özellikte ki kiralık villalarda değerlendirebileceğiniz seçenekler arasında yer almaktadır. 

Unutulmaz bir balayı tatili için havuzu yeterli bulmayan misafirlerimiz için denize yakın balayı villaları tercih sebebi olmaktadır. Dilerseniz sahilde yürüyüşler yapabilir ya da bahçenizde bulunan havuza girip serinleyebilirsiniz. Sevdikleriniz ile birlikte muhteşem bir kiralık villa tatili planlamanızda Tatilim Villada ekibi olarak sizlere villa kiralamanızda yardımcı olmaktan onur duyarız.


Müşteri Girişi