Havuz Isıtmalı Villa

Havuz Isıtmalı Villa

Havuz ısıtmalı villalar her mevsim tatil yapmak isteyenler için önemli bir ayrıcalık taşır. Özellikle kış aylarında villa tatili yapmak isteyen misafirlerimize hitap eden villa seçeneklerindendir.

Havuz ısıtması su sıcaklığını 30 dereceye kadar istediğiniz sıcaklığa ayarlayabilirsiniz. Havuz ısıtması elektrik enerjisi ile çalıştığından ötürü genellikle ısıtma için ekstra ücret talep edilebilmektedir. Talep edildiği takdirde giriş yapılacağı gün erken saatlerde havuz ısıtması açılarak havuz sıcak ve hazır hale getirilebilir.

Havuz ısıtmalı villaların çoğu çift havuzlu olup kapalı havuz ısıtma sistemlidir. Fakat bazı lüks villalarda ise dış havuzda da ısıtma bulunmaktadır. Kapalı havuzlarda havuzun su sıcaklığı 30 dereceye kadar çıkmakta olup dış havuzlarda ise en fazla 28 derece olmaktadır. Havuz ısıtmalı villa seçeneklerine ek olarak dilerseniz gözlerden uzak bir tatil için muhafazakar villa ya da villa tatilinizi daha da keyifli hale getirmek için jakuzili villa seçeneklerini de değerlendirebilirsiniz.

Havuz ısıtmasında amaç konfor şartlarını yüksek tutmak ve kiralık villa tatilinizi 4 mevsim de yapabilmenizdir. Tıpkı yaz aylarında denize girer gibi ılık bir sıcaklık içerisinde rahatlıkla yüzme olanağını bu kışlık kiralık villalar sunmaktadır. Özellikle balayı tatilini kış aylarında da yapmak isteyen çiftlerimiz için bir ayrıcalıktır. Havuz ısıtmalı villalar

Tatilim Villada ekibi her daim hizmet veren ve müşteri memnuniyetini karşılamak için faaliyet gösteren bir firmadır. Müşterilerimizin keyifli bir tatil geçirmesi için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Unutulmaz bir villa tatili için Tatilim Villada ekibi olarak villa kiralamalarında sizlere hizmet vermekten onur duyarız.

Müşteri Girişi