-
Villa Kapasitesi
4 Kişi -
Banyo Sayısı
2 Adet -
Oda Sayısı
2 Adet -
Havaalanı
135 KM -
Market
2 KM -
Merkez
16 KM -
Plaj
16 KM -
Restaurant
16 KM -
Sağlık Ocağı
16 KM
Villa Water Moon Fiyatlar
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı
Belge No.: 07-8395
| Tarihler | Günlük Fiyat | Konaklama |
|---|---|---|
| 01 Ocak 2026
- 28 Şubat 2026
Minimum 5 Gece |
7,000.00 | Minimum 5 Gece |
| 01 Mart 2026
- 31 Mart 2026
Minimum 5 Gece |
8,000.00 | Minimum 5 Gece |
| 01 Nisan 2026
- 30 Nisan 2026
Minimum 5 Gece |
9,000.00 | Minimum 5 Gece |
| 01 Mayıs 2026
- 31 Mayıs 2026
Minimum 5 Gece |
12,500.00 | Minimum 5 Gece |
| 01 Haziran 2026
- 30 Haziran 2026
Minimum 5 Gece |
14,000.00 | Minimum 5 Gece |
| 01 Temmuz 2026
- 31 Temmuz 2026
Minimum 5 Gece |
17,500.00 | Minimum 5 Gece |
| 01 Ağustos 2026
- 31 Ağustos 2026
Minimum 5 Gece |
18,000.00 | Minimum 5 Gece |
| 01 Eylül 2026
- 30 Eylül 2026
Minimum 5 Gece |
17,000.00 | Minimum 5 Gece |
| 01 Ekim 2026
- 31 Ekim 2026
Minimum 5 Gece |
13,000.00 | Minimum 5 Gece |
| 01 Kasım 2026
- 31 Aralık 2026
Minimum 5 Gece |
8,000.00 | Minimum 5 Gece |
Villa Water Moon
Antalya/Kaş/Kalkan/Çavdır bölgesinde yer alan 2 yatak odalı 4 kişi kapasiteli tatil villasıdır.Villamız kendine özel geniş havuzlu ve çocuklu aileler için de bir adet çocuk havuzu yer almaktadır. Ayrıca yine çocuklar için çocuk oyun alanı ve yetişkinler için arka bahçede oturma grupları ve salınca da yer almaktadır. Doğa içerisinde yer alan villamız sakin, sessiz bir tatil arayanlar için oldukça idealdir.Villa içine geldiğimizde ise bizi geniş salon ve Amerikan mutfak karşılıyor. Ayrıca villamızın iki yatak odasında da çift kişilik jakuzi bulunmak ve bununla da kalmayıp sauna, hamam, kapalı havuz ve langırt da mevcuttur.
NOT: Villamızın kapalı havuz ısıtması kış dönemi aktif edilebilmekte olup günlük 1500 ₺ havuz ısıtma ücreti yer almaktadır.
UYARI !!! : Villanın yolu stabilize olmakla beraber son 300 metresi çakıl yoldur. Ekstra basık, spor araçlar haricinde ulaşımda sorun yaratmaz.
- Villamız doğa ile iç içe olduğundan çevrede böcek sinek kelebek vb. görebilirsiniz.
- Villa sahipleri tarafından ilaçlama çalışması yapılmaktadır.
- Villamızın havuz bakımı, bahçe bakımı ve çöpler ile villa sahibi ilgilenmektedir.
- Villalarımıza; ilk gün villaya giriş saati öğleden sonra saat 16:00 ’dir. Villadan son gün çıkış saati sabah saat 10:00’dur. Bu saatler arasında villamızın genel temizliği yapılmaktadır. Villaya erken saatlerde giriş yapmanız durumunda yardımcı olamayacağımızı belirtmek istiyoruz. Villaya belirtilen saatlerde giriş ve çıkış yapmanızı siz değerli tatilcilerimizden rica ediyoruz.
Yatak Odası Detayları
1. Yatak Odası : 1 adet çift kişilik yatak, klima, elbise dolabı, jakuzi ve banyo tuvalet bulunmaktadır.
2. Yatak Odası : 2 adet tek kişilik yatak, klima, elbise dolabı ve banyo tuvalet bulunmaktadır.
Mutfak Detayı
- Modern Amerikan Mutfak , buzdolabı , çamaşır makinesi , bulaşık makinesi , ankastre fırın , mikrodalga fırın , 4 ' lü ocak , tost makinesi , elektrikli su ısıtıcısı , yemek takımı , çatal bıçak seti , tavalar , tencereler , bardaklar bulunmaktadır.
Kapasite bilgileri
- Maksimum 4 kişi konaklayabilmektedir.
Salon Detayı
- Televizyon , uydu alıcısı , ütü , ütü masası , elektrik süpürgesi , klima , yemek masası ve sandalyeler bulunmaktadır.
İnternet Durumu
- Var
Klima Durumu
- Var
Temizlik Durumu
- Villa , misafirlerimize temiz bir şekilde teslim edilir , ekstra temizlik talep ederseniz , yeni temiz yastık kılıfı , çarşaf vb. temin etmek isterseniz bunlar ücretli olarak verilmektedir.
Havuz Detayı
- Büyük Havuz: Boy:9 Metre | En: 2,5 Metre | Derinlik: 1,40 Metre
- Kapalı Havuz: Boy:5 Metre | En: 2,5 Metre | Derinlik: 1,30 Metre
- Çocuk Havuzu : Boy:2,5 Metre | En: 2 Metre | Derinlik: 0,30 Santim
Bahçe Detayı
- Şezlonglar , güneş şemsiyesi , barbekü , masa ve sandalyeler bulunmaktadır.
Önemli Bilgiler
- Elektrik , su , gaz vb. ücretleri fiyatlara dahildir. Temiz yeni havlu , çarşaf , yastık kılıfı , tatil ve sağlık vb. sigortaları ile uçak bileti fiyatlara dahil değildir. Villayı kiralayan misafir , www.tatilimvillada.com web sayfasındaki Kiralama Şartları şartlarını kabul etmiş sayılır.
Depozito Detayı
- 5000TL veya bu ücrete eş değerde Euro , İngiliz Sterlini ve Amerikan Doları herhangi bir hasar , kayıp için villaya giriş anında depozito olarak alınmaktadır. Herhangi bir durum meydana gelmedi ise villa çıkış gününüzde tekrar size geri teslim edilir.
Yorum & Görüşler
Henüz yorum bulunamadı.
Villalarımıza, yalnızca daha önce konaklayan misafirlerimiz yorum yapabilir. Bu sayede siz değerli misafirlerimize en sağlıklı bilgileri sunmuş oluruz.
Villalarımıza, yalnızca daha önce konaklayan misafirlerimiz yorum yapabilir. Bu sayede siz değerli misafirlerimize en sağlıklı bilgileri sunmuş oluruz.

