Helal villalar, muhafazakar villalar ve islami villalar nedir ? Farkları Nelerdir ?

Helal villalar, muhafazakar villalar ve islami villalar nedir ? Farkları Nelerdir ?

Muhafazakar villalarımızı özel havuzunun, bahçenin ve diğer kullanım alanlarının etrafının kapatılarak dışarıdan hiçbir şekilde görülmesine imkan vermeyen korunaklı islami villalardır. Muhafazakar villalar, helal villalar, islami villalar, korunaklı villalar gibi farklılık gösteren isimler ile aranmakta olmasına rağmen hepsi ortak özelliklere sahiptir. Bu tatil gözlerden ve gürültüden uzak, helal tatil ve özgürlük arayan misafirlerimiz için eşsiz bir seçenek olmaktadır.

Bu özelliklere sahip muhafazakar villalarımız çoğunlukla mutaassıp ve tesettürlü ailelerin tercihi gibi düşünülse bile balayı çiftlerinin ve gözlerden uzak tatil yapmak isteyenlerin de tercihidir.

Korunaklı villalarımızda doğa ile baş başa, sessiz, sakin ve özel yaşam alanına saygılı bir tatil seçeneği sunmaktadır. Gözlerden uzak sevdikleri ile baş başa tatil yapmak isteyen , mahremiyete önem veren misafirlerimiz için ideal bir seçenek olmaktadır. 

Muhafazakar villalarımız tatil merkezleri ve otellerde olduğu gibi yüzme havuzunu ayrı ayrı kullanmak yerine ailece birlikte keyifli vakit geçirmenize olanak sağlarken dini inancınıza uygun helal tatil yapma isteğinizi de temin etmiş olur.

Tatilim Villada olarak Antalya ilinin Kaş ilçesine bağlı Kalkan beldesinde bulunan yüzlerce muhafazakar villa arasından seçtiğiniz tarih, fiyat ve diğer kriterler doğrultusunda en uygun gerek jakuzili villalar, gerek ısıtmalı havuzlu villalar, gerekse balayı villalarını size sunmaktayız.

Bütçenize ve ailenize en uygun villaları sitemiz üzerinden arayarak veya bizim ile iletişime geçerek, size sunduğumuz villaları karşılaştırarak tatilinizi planlayabilirsiniz.

Muhafazakar villada yapılan tatilin güveni huzur ile birleştiğinden eşsiz ve unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor.


Müşteri Girişi