Kiralık Villa Tatili Nedir ?

Kiralık Villa Tatili Nedir ?

Villa tatili yıllardır yurtdışında süregelen bir tatil olmasına rağmen ülkemizde henüz yeni yeni turizm sektöründe kendisine yer edinmeye başlamıştır.

Villa tatili gerek muhafazakâr villa olsun gerek lüks villa olsun gerekse de balayı villası olsun bir evde olması gereken günlük hayatta ihtiyacınız olan bütün eşya ve ekipmanları ile bahçesi ve size özel havuzuyla genel olarak minimum 7 gecelik kiraladığınız villa konaklamalarıdır. Villa da kişi kapasitesi kadar mutfak eşyaları, gerekli kadar mutfak gereçleri yine kişi adedi kadar banyo ve plaj havlusu bulunmaktadır. Ütüden bulaşık makinesine fırından çamaşır makinesine kadar ihtiyaç duyabileceğiniz bütün gereksinimlerinizi karşılamaktadır. Villaların mutfaklarında gerekli ekipmanların bulunmasından dolayı yeme-içme saatlerinizi kendiniz belirleyebilir ve damak tadınıza uygun yemekleri kendiniz hazırlayabilirsiniz.

Villa tatilinde özelliklerini ve lokasyonunu sizin belirleyebileceğiniz gerek muhafazakâr villa gerek lüks villa gerekse de balayı villası gibi birçok alternatifi kendiniz seçebilirsiniz. Korunaklı villalarda dışarıdan sizi kimsenin görüp rahatsız edemeyeceği kendinize ve ailenize özel bir tatil ya da lüks villalarda kendinizi özel hissedebileceğiniz bir tatil de planlayabilirsiniz.

Otellerin karmaşasından uzak sessiz, sakin, dilediğiniz saatlerde dilediğiniz aktiviteleri yerine getirebileceğiniz bir tatil imkânı sunar.

Özel yüzme havuzlu villaların havuz ve bahçe bakımı günlük olarak sizin mahremiyetinizi rahatsız etmeyecek şekilde villa görevlileri tarafından yapılmaktadır. Otellerde olanın aksine havuz ve bahçe kullanımı tamamen size ait olup dilediğiniz saatlerde kullanabilirsiniz.

Balayı çiftleri için özel olarak düşünülüp hazırlanmış balayı villaları da sizlere otellere nazaran daha fazla konfor ve özel alan sağlamasından dolayı tercih sebebi olmaktadır. Dilerseniz muhafazakâr villalarda dilerseniz lüks villalarda yapacağınız tatil ile yılın bütün yorgunluğundan kurtulup sessiz sakin aileniz ya da arkadaşlarınız ile keyifli bir tatil planlamanız da Tatilim Villada ekibi olarak yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Müşteri Girişi